20 Mayıs 2014 Salı

Evlenecek olan çiftlerin en çok arayış içerisine girdikleri konuların başında gelir belki evlerine alacakları mobilyalardır.Çiftler evlerini dizerlerken uygun fiyata, kaliteli eşya almayı hedeflerler.Evin her noktasında önemli yer tutan mobilyaların kaliteli ve uygun fiyatlı olmasına ayrı bir özen gösterirler.Bizde evlenecek çiftlere bu konuda yardımcı olmak için Modalife'ın her bütçeye uygun olarak hazırladığı düğün paketlerine sitemizde yer vereceğimiz.

Modalife Mobilya 2600 TL - 6000 TL aralığında 10'dan fazla düğün mobilya paketini, evlenecek çiftler için fırsat olarak sunuyor.Biz bu yazımızda Modalife'ın düğün paketlerden biri olan Elit Mobilya Düğün paketinin resimlerine ve diğer detaylarına aşağıda yer veriyoruz.









Modalife'ın bu paket hakkında verdiği bilgiler;

Ürün Bilgi

Elit Mobilya Düğün paketimiz müşterilerimiz için özel olarak seçilen diğer ekonomik mobilya takımımızdır. Elit Düğün Mobilya Paketimiz açık renklerin hakim olduğu, şık kaliteli ve sağlam ürünlerden oluşmaktadır.

Bu ürünlerin tamamı özel olarak seçildiğinden kalite uyumludur. Ürünlerimizi isterseniz paket halinde, isterseniz tek tek alabilirsiniz. Paket halinde alınan ürünlerdeki avantajlar resim üzerindende belirtildiği üzere  daha fazladır.

Elit Yatak Odası


Elit Yatak Odamız 6 Kapaklı Elit Gardrop (Orta Kısım Aynalı) - 2 Adet Komodin - 1 Adet Şifonyer (Aynalı) - Başlıklı, parçalarından oluşmaktadır.

Elit Yemek Odası

Elit Yemek Odası 1 Adet Yemek Masası (90x140 cm) - 6 Adet Sandalye - 1 Adet Tv Sehpası - 1 Adet Konsul - 1 Adet Vitrin Mobilyalarından oluşur ve Elif Koltuk takımı ile tam bir uyum yakalamaktadır.

Elit Koltuk Takımı

- 2 Adet Tekli Koltuk - 1 Adet Üçlü Koltuk - 1 Adet İkili Koltuk - Yataklı ve Sandıklı olabilmektedir.
Elit Düğün Mobilya Paketimiz kaliteyi ve yeniliği evlerinde ekonomik fiyata yakalamak isteyen müşterilerimize sunmaktadır.

Ürün Teknik Özellikleri

Yemek ve yatak odasında kullanılan hammadde 18mm starwood marka 1,sınıf suntalamdır.

Ürün arkalıkları 8mm kalınlığında olup kanallara geçmedir.Ürünarkalıklarında çivi,vida gibi tahrip edici metaryeller kullanıLmaz.

Ürün bağlantı sisitemleri minifix olup,defalarca sökülülp takılsa bile defarmasyon yaşanmaz.

Ürün yüzeyi lamine kaplama olduğundan çok ağır darbeler hariç çizilme yaşanmaz

Koltuk takımı oturum kısımları 32 dns gri kauçuk sünger olup yay içermez.Kol kısımları beyaz suni deri,kumaşı ise ipek şhönil kumaştır.
Ürünlerimiz 2 yıl resmi garantilidir.

YATAK VE BAZA DAHİL DEĞİLDİR

0 yorum:

Yorum Gönder